Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock22.09.2021
icon eye70
НОВИНИ

У Старій Олександрівці відкрили новий дитячий майданчик®

22 вересня для вихованців закладу дошкільної освіти «Бджілка» відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика. На урочисту подію до села Стара Олександрівка завітали: депутат Житомирської обласної ради Віктор Развадовський, очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк, секретар селищної ради Людмила Метельська, начальниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук, депутати Пулинської селищної ради Станіслав Карпінський і Володимир Рудюк, староста Ялинівського старостинського округу Ігор Перегуда.

Відкриття нового дитячого майданчика для веселого та активного відпочинку стало можливим завдяки депутату Віктору Развадовському, який посприяв у виділенні 50 тисяч гривень з обласного бюджету. На його адресу пролунали слова подяки від очільниці ЗДО «Бджілка» Людмили Черняк.

Затим депутат обласної ради та очільниця дитсадка урочисто перерізали стрічку.

Поважному гостю показали дитсадок і школу.

Поспілкувавшись із колективами освітніх закладів села Стара Олександрівка, Віктор Развадовський зазначив, що дитячий майданчик – це радість для малечі та можливість активно розвиватися.

У школі відбувся міні-концерт, під час якого діти розповідали вірші, співали, танцювали і вручили депутату обласної ради святковий пшеничний коровай.

– Віктор Развадовський повертається на терени Пулинщини та починає марафон великих добрих справ і буде піклуватися про сьогодення й майбутнє зростаючого покоління! – сказав Станіслав Карпінський. – Безумовно, тільки спільними зусиллями можливо покращити рівень життя мешканців нашого краю та забезпечити розвиток сучасної України!

 

You cannot copy content of this page