Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock27.05.2020
icon eye51
НОВИНИ

У Пулинському районі почали їздити рейсові автобуси і маршрутки

Пасажирів на автостанції у Пулинах поки що мало

Із 22 травня відновилася робота громадського транспорту. Проїзд у рейсових маршрутках і автобусах можливий за однієї умови – пасажири мають бути у масках.

– До салону автобуса беремо тільки ту кількість людей, скільки є сидячих місць, – розповідає водій автобуса Руслан Ковальчук. – Пасажири мають бути у масках. Є пенсіонери, які обурюються таким правилам. Трохи посперечавшись, виконують умови проїзду.

У перші дні відновлення роботи громадського транспорту лише кілька пасажирів. Вартість проїзду – не зросла. Із Пулин до Житомира потрібно заплатити 35 грн.

– 2-3 пасажири їздили у перші дні. Не було навіть чим заправити автобус, – мовить далі Руслан Ковальчук. – Ми, водії, кожні дві години змінюємо маски. Після кожної поїздки обробляємо салон, зокрема поручні та сидіння – спецрозчинами для дезінфекції. Зараз потроху відновлюється активність пасажирів.

– Дуже радію, що тепер можна на автобусі заїхати до райцентру, – каже мешканка села Теньківка Тетяна Василенко. – Протягом карантину до Пулин була велика проблема заїхати. Доводилося наймати машину і платити 300 гривень! Ніколи не думала, що буду так тішитися можливості проїхати в автобусі.

You cannot copy content of this page