Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 16 квітня
icon clock21.01.2021
icon eye38
НОВИНИ

У Пулинах із клієнтами пробації провели бесіди про найголовніше у житті

18 та 19 січня працівники Пулинського РС філії Центру пробації у Житомирській області спільно з фахівцем із соціальної роботи Пулинської селищної ради Аліною Грибан провели інформаційну годину на тему «Ми обираємо здоровий спосіб життя» із клієнтами пробації, в тому числі з неповнолітніми.

– Здоров’я – це в першу чергу спосіб життя, це той стиль, який людина вибирає для себе, – зазначила представниця Центру надання соціальних послуг Аліна Грибан.

Присутні отримали інформацію про вплив шкідливих звичок на організм людини та вчились визначати основні складові здорового способу життя.

– Клієнтам пробації наголосили на тому, що основа здорового способу життя – це правильне харчування, фізична активність та відсутність шкідливих звичок, – мовить очільниця Пулинського РС філії Центру пробації у Житомирській області Тетяна Горбатюк. – Крім того, усі учасники отримали індивідуальні консультації. Наприкінці зустрічі фахівчиня порекомендувала бережливо ставитися до свого здоров’я та усвідомлювати його цінність.

You cannot copy content of this page