Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock03.02.2021
icon eye66
НОВИНИ

У Пулинах урочисто відкрили ЦНАП

3 лютого в Пулинах відбулося відкриття Центру надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради. Чотири кімнати в будівлі по вулиці Шевченка, 104 переобладнали під офіс, провели ремонт, забезпечили приміщення новою оргтехнікою та меблями – є навіть пеленальний столик для відвідувачів з малюками.

Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк привітав присутніх з визначною подією. За його словами, шлях до неї був непростий. Ремонт приміщення під ЦНАП проводили за кошти селищної ради переважно силами її працівників. Люди сумлінно трудилися, тому вийшов сучасний і затишний офіс. Олександр Гаврилюк зазначив, якщо наполегливо працювати, то неодмінно можна досягнути успіхів на користь громади. Він побажав очільнику ЦНАПу Олександру Іщенку та колективу гарної і комфортної праці.

-Ми докладемо всіх зусиль, щоб відвідувачам тут було комфортно, щоб вони одержували якісні адміністративні послуги і йшли від нас із посмішкою, – сказав начальник відділу організації надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради Олександр Іщенко.

У розмові з нами Олександр Іщенко розповів, що ЦНАП створили в рамках Угоди про співпрацю Пулинської селищної ради та Програми «U-LEAD з Європою».

– Відповідно до домовленостей селищна рада провела ремонт приміщення, встановили пандус і облаштували санвузол для людей з інвалідністю. На це витратили 200 тисяч гривень, – говорить Олександр Іщенко. – Програма «U-LEAD з Європою» забезпечила Центр і три віддалені місця (у селах Пулино-Гута, Ялинівка і Кошелівка) меблями та комп’ютерною технікою, встановленням програми «Вулик», невдовзі ще привезуть стенди та вивіски. На все це витрачено коштів у сумі близько 673 тисячі гривень.  Програма «Вулик» автоматизує і полегшує роботу адміністратора, що допомагає заощадити час відвідування клієнта і швидше одержати послугу.

Які ж послуги надаватиме ЦНАП? Його очільник зазначив, що тут будуть проводити реєстрацію нерухомості; надаватимуть послуги держгеокадастру; здійснюватимуть реєстрацію місця проживання, зняття з місця проживання; прийматимуть документи на всі види допомог, які надає управління праці; видаватимуть довідки.

 

You cannot copy content of this page