Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock29.06.2021
icon eye27
НОВИНИ

У Пулинах ремонтують тротуари

У райцентрі поблизу автостанції ведуться ремонтні роботи тротуарів. Їх розпочали 26 червня. За три дні демонтували старий асфальт та бордюри. Наразі ведеться підготовка до укладання нового асфальто-бетонного покриття.

Про те скільки метрів тротуарів буде замінено та яка вартість цих робіт, нам розповів начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності Пулинської селищної ради Іван Кайданюк.

«Тендер на виконання робіт виграв ФОП «Сараян» із Баранівки, – розповідає Іван Кайданюк. – Цей підприємець неодноразово якісно та швидко виконував дорожні ремонтні роботи у Пулинах. Надіюся, що так буде і цього разу, і вже за два-три тижні наші жителі ходитимуть новими, безпечними тротуарами».

Згідно з проєктом «Капітального ремонту тротуарів по вул. Шевченка в смт Пулини» загальна вартість ремонтних робіт становить 1 млн 343 тис. грн. Ця сума включає демонтаж старого покриття, влаштування 393 погонних метрів тротуару і бордюрів та ямковий ремонт дороги по вул. Шевченка.

Технічний нагляд та контроль за якістю проведення робіт здійснює відділ містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності Пулинської селищної ради.

Невдовзі пройтися новими тротуарами буде можливо від адмінприміщення поліції до повороту на автостанцію. З іншого боку новий тротуар укладатимуть від магазину «Стовпинські ковбаси» до провулку Базарного. Жителям та гостям селища залишилося зовсім трішки почекати на довгоочікувані сучасні тротуари. Задля цього доведеться потерпіти деякі незручності через ремонтні роботи.

You cannot copy content of this page