Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock17.08.2022
icon eye44
НОВИНИ

У Пулинах організували книжкову виставку, присвячену захисту прав молоді

Нещодавно працівники бібліотеки Пулинської селищної ради спільно з місцевим центром із надання безоплатної вторинної правової допомоги, центром культури і дозвілля організували інформаційну локацію біля книгозбірні. Тут оформили книжкову виставку «Юнаки та дівчата – нумо читати!», на якій була представлена література на будь-який смак для молоді.

Фахівці центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги не лише інформували громадян про їх права, а також надавали чіткі та зрозумілі поради, як діяти, коли ваші права порушують.

– Молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються в Україні, – зазначає завідуюча бібліотекою Людмила Пашківська. – Молодь брала найактивнішу участь у Революції Гідності, боролася за волю, незалежність та демократиію. Сьогодні, у часи війни, молоді волонтери та військові з великим почуттям патріотизму та гідності захищають нашу рідну країну на передовій. І вони мають знати, як правильно захищати свої права. Саме тому виникла ідея організувати таку книжкову виставку.

You cannot copy content of this page