Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock18.07.2022
icon eye65
НОВИНИ СПОРТ

У Пулинах зібрали 5000 гривень для військових під час благодійного волейбольного турніру

У суботу, 16 липня, на стадіоні смт Пулини відбувся обласний благодійний турнір зі змішаного паркового волейболу на підтримку Збройних Сил України. Перемогу здобували вісім команд, які представляли Любарську, Ємільчинську, Курненську, Пулинську територіальні громади та ГО ЖТО ВФСТ «Колос».

Змагання урочисто відкрили голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк, голова Пулинської МО ВФСТ «Колос» Михайло Шакура, голова Пулинської федерації волейболу Микола Іщенко.

За результатами жеребкування команди були розподілені на дві підгрупи, де за круговою системою визначали які команди будуть змагатися за перемогу у турнірі. Так, у групі «А» за результатами ігор перше місце виборола ВК «Пулини», на другому – Пулинська ДЮСШ, на третьому – ГО ЖТО ВФСТ «Колос», на четвертому – ВК «Любар-2».

У групі «Б» такі результати: команда Ємільчинської ТГ – перше місце, ВК «Любар-1» – друге, ВК «Пулини» – третє, команда Курненської ТГ – четверте.

У фіналі перемогу здобували волейболісти з Ємільчиного та Пулин. Перемогли ємільчинці. Друге місце – пулинці, третє – любарці.

Турнір відбувся за підтримки Пулинської селищної ради, Пулинської МО ВФСТ «Колос», Пулинської федерації волейболу. Під час змагань для військових зібрали 5000 гривень.

You cannot copy content of this page