Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 11 травня
icon clock12.02.2021
icon eye65
НОВИНИ

У Пулинах відкрили першу соціальну аптеку®

Мешканці району відтепер мають можливість купувати ліки за більш доступними цінами. Адже 12 лютого у Пулинах по вулиці Незалежності, 16 відкрили першу соціальну аптеку.

– Питання вартості на медпрепарати завжди актуальне. Особливо для тих, хто має хронічні захворювання, постійно приймають ліки, а також людей похилого віку, – розповідає засновник аптечної мережі «Первоцвіт-фарм» Микола Поліщук. – Тому відкриття соціальної аптеки дозволяє зробити ліки доступнішими навіть для найбільш незахищених верств населення. У нашій аптеці препарати матимуть мінімальну націнку, тому що в будівлі знаходитиметься також великий запас ліків, які продаватимуть за закупівельними цінами.

В аптеці зможуть отримати медичні препарати усі пільгові категорії громадян. Важливо й те, що тут жителі району матимуть можливість купити психотропні та наркотичні речовини за рецептами лікарів.

– Поки що аптека працюватиме у будні з 8 до 17 години, – мовить директор Валерій Мартинюк. – У майбутньому плануємо перейти в інший режим роботи, можливий варіант цілодобового обслуговування.

– Потреба людей у медикаментах не менша, ніж у продуктах харчування або воді. На жаль, не кожен із нас може повною мірою забезпечити себе життєвонеобхідними медикаментами, – підсумовує Микола Поліщук. – Тому аптечна мережа «Первоцвіт-фарм» робить усе можливе, аби жителі Пулинщини незалежно від соціального статусу та матеріального достатку були забезпечені необхідними ліками за доступними цінами.

You cannot copy content of this page