Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock29.10.2021
icon eye41
НОВИНИ

У Пулинах висадили 300 молодих дерев у рамках Всеукраїнської акції

30 жовтня по всій Україні відбудеться глобальна екологічна акція «Мільйон дерев за добу». Захід ініціювали Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України, Державне агентство лісових ресурсів України, Благодійна організація «Озеленення України».

Проєкт Greening of the Planet в Україні – це частина глобальної ініціативи з висаджування дерев у 100 країнах світу. Керівництво Пулинської громади та працівники селищної ради долучилися до акції «Мільйон дерев за добу» та організували висадку дерев у нашому селищі. Також активними учасниками екологічного заходу стали колективи Управління праці та соціального захисту населення, Інклюзивно-ресурсного центру, освітніх закладів Пулин та небайдужі екоактивісти.

У Пулинах акція стартувала 29 жовтня. Висаджування молодих саджанців відбулося на кількох локаціях: у селищному парку, поблизу школи мистецтв, на центральному стадіоні та вздовж берегової лінії ставка «Бровар».

«Сьогодні ми висадили 300 саджанців: 100 беріз та 200 дубів, – розповідає секретар Пулинської селищної ради Людмила Метельська. – Алею молодих дерев, 175 дубів і 35 берізок, учасники акції посадили вздовж «Бровару».

Усі учасники з ентузіазмом доєдналися до  Всесвітньої акції задля відновлення екосистеми планети.

You cannot copy content of this page