Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock17.08.2022
icon eye54
НОВИНИ

У населених пунктах громад Пулинщини ремонтують дороги

Попри складний воєнний час на початку серпня на дорогах Пулинщини запрацювала ремонтна техніка, яка «латає» ями на автошляхах населених пунктів.

– Так, дійсно, на території Пулинської громади почали ремонтувати дороги, – мовить голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк. – Подробиці розповімо пізніше, адже ремонтні роботи тільки почалися.

На якому етапі ремонтні роботи у Курненській громаді, нам розповів її очільник Леонід Корзун.

– У цьому році у рамках запланованих робіт поточний ремонт доріг Курненської громади відбувся у селі Великий Луг. Це сталося ще у червні, – розповідає голова Курненської сільської ради Леонід Корзун. – У серпні ремонтні роботи продовжилися у селах Курне, Молодіжне та Новини. До кінця року обласна адміністрація має профінансувати ремонт автошляхів в інших населених пунктах нашої громади.

Житель села Молодіжне Сергій Перегуда про виконані ремонтні роботи написав у мережі Фейсбук такий пост: «Вже вдруге ініціаторами ремонту дороги стали мешканці села Молодіжне (Курненської ОТГ). Завдяки активності людей було направлено колективне звернення до Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації (18 лютого 2022 року), в результаті якого у Молодіжному відремонтували дорогу.

Дякую всім жителям села, хто долучився до цієї доброї справи. Разом – ми сила! А також висловлюю подяку від себе особисто та жителів села працівникам Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА за позитивне вирішення нашого звернення».

До цього допису Сергій Перегуда додав фото колективного звернення, яке підписали понад 40 людей.

 

You cannot copy content of this page