Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock13.11.2020
icon eye35
НОВИНИ

У найближчі суботу та неділю починає діяти «карантин вихідного дня»

11 та 12 листопада на Пулинщині зареєстрували 18 нових випадків COVID-19. Усього коронавірус виявили у 433 жителів району.

– За останні дві доби інфекційну недугу підтвердили у 18 жителів Пулинщини, – розповідає помічниця лікаря епідеміолога Новоград-Волинського міжрайонного відділу ДУ «ЖОЛЦ МОЗ України» Олена Романюк.Випадки коронавірусу виявили у таких населених пунктах району: смт Пулини – 3, Курне, Кошелівка і Старий Майдан – по 2, Великий Луг, Соколів, Стрибіж, Пулино-Гута, Теньківка, Молодіжне, Очеретянка, Івановичі, Буряківка – по 1.

У найближчі суботу та неділю, 14 і 15 листопада, запроваджується «карантин вихідного дня», який передбачає дозвіл на роботу лише продуктових магазинів, аптек, фінансових та медичних установ, пошти, автозаправних станцій та СТО. Тому додатково до обмежень, передбачених у будні, буде заборонено приймання відвідувачів: суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), можлива лише виключно торгівля на винос; у торговельно-розважальних центрах; в інших закладах розважальної діяльності; суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері торговельного і побутового обслуговування населення, крім торгівлі продуктами харчування в магазинах, 60% торговельної площі яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами.

Дозволена діяльність:

– закладів, які надають фінансові послуги;

– операторів поштового зв’язку:

– медичної та ветеринарної практики;

– СТО;

– автозаправних комплексів без зон харчування.

«Карантин вихідного дня» буде діяти мінімум до 30 листопада, тобто три тижні «карантинних» вихідних поспіль.

You cannot copy content of this page