Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock20.10.2020
icon eye42
Вибори НОВИНИ

У масках і зі своїми ручками: як відбудуться вибори в умовах пандемії

Місцеві вибори відбудуться 25 жовтня. В умовах пандемії волевиявлення людей проходитиме з дотриманням карантинних правил. Подробиці дізнавався наш журналіст.

– На вході до виборчої дільниці для виборців будуть антисептики для рук, а також місця для централізованого збору й утилізації засобів індивідуального захисту, – мовить голова Курненської сільської територіальної виборчої комісії Юлія Антіпук. – Люди мають прийти на виборчі дільниці у масках і мати із собою паспорт та ручку для голосування. Крім того:

  • виборців, які заходитимуть до виборчих дільниць для голосування, будуть опитувати щодо наявності симптомів респіраторних захворювань;
  • людям, які прийдуть голосувати, мірятимуть температуру тіла;
  • виборці повинні дотримуватися протиепідемічних заходів, обробити руки дезінфікуючими засобами перед входом до приміщення;
  • члени виборчої комісії можуть звернутися до виборців з проханням тимчасово зняти маску для підтвердження особи;
  • у приміщеннях буде нанесена розмітка, що вказує на дотримання дистанції не менше 1 метра. У приміщенні допустиме одночасне перебування виборців з розрахунку не більше трьох осіб на один стіл для видачі бюлетенів.

На виборчу дільницю бажано приходити без дітей. Люди, які мають проблеми із зором, мають взяти із собою окуляри. Також у неділю, 25 жовтня, не забудьте перевести годинник на зимовий час – на годину назад.

You cannot copy content of this page