Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock06.01.2022
icon eye93
НОВИНИ

У Курному запрацювала нова медична амбулаторія

Кілька місяців тому в селі Курне закінчилось будівництво нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини з житлом для 1-2 лікарів, яка розрахована надавати послуги для жителів 27 населених пунктів місцевої громади. І от наприкінці грудня 2021 року заклад зміг прийняти перших відвідувачів. На цій події побував і наш журналіст.

– З дня офіційного відкриття амбулаторії було ще кілька важливих моментів, через які заклад не міг почати функціонування, – розповідає Курненський сільський голова Леонід Корзун. – Ми доклали чималих зусиль, щоб до кінця 2021 року медичні працівники могли почати роботу в амбулаторії.

Нині у медзакладі працює медсестра Ніна Терещук і лаборант Людмила Іванисько, які можуть виконувати свою роботу в комфортних умовах.

Медичний колектив привітав місцевий меценат та інвестор Віталій Гузюк. Він разом із очільником Курненської сільської ради відвідав заклад, поцікавився чим ще можна допомогти та пообіцяв сприяти у розвитку медичної галузі Курненської громади.

– Незабаром в амбулаторії почнуть працювати сімейні лікарі, – зазначив Леонід Корзун. – Також ведемо перемовини щодо функціонування в приміщенні медичного закладу аптечного пункту. Тож зовсім скоро жителі нашої громади зможуть отримувати якісні медичні послуги!

You cannot copy content of this page