Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock28.12.2020
icon eye48
НОВИНИ

У Корчівці обікрали пожежників під час гасіння палаючої оселі

Надзвичайна подія сталася уночі 26 грудня у селі Корчівка. Тут горів житловий будинок. Коли прибулі рятувальники намагалися загасити пожежу, то місцеві жителі спробували викрасти в них ліхтар і мотопомпу. Про це нашому журналісту розповів головний інспектор Пулинського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області Роман Загурський.

– До пожежної частини близько 11 години ночі зателефонував чоловік і повідомив про пожежу житлового будинку, – мовить Роман Загурський. – Коли прибули рятувальники, то горіла значна площа даху оселі. Була загроза займання господарських будівель, гаража та ще одного житлового будинку, які знаходилися поруч.

До приборкування вогнища долучили ще одне пожежне авто. Поки рятувальники виконували свою місію, деякі місцеві жителі теж не дрімали і спробували викрасти речі пожежників.

– На березі ставка, де пожежники брали воду, лишили мотопомпу. Саме її захотіли викрасти хлопці, – мовить далі Роман Загурський. – Працівник пожежної частини, який мешкає у тому селі, побачив як чоловіки під’їхали до водойми та під час розмови виявили бажання заволодіти мотопомпою. Наш рятувальник завадив скоїти крадіжку. Втім це не єдиний неприємний момент. Декому з місцевих жителів все-таки вдалося поцупити у нас пожежний ліхтар, який знаходився неподалік автомобіля рятувальників.

Гасили пожежу майже до четвертої години ночі. У результаті згорів дах, постраждали від полум’я меблі в оселі. Попередня причина займання – порушення правил під час облаштування пічного опалення.

You cannot copy content of this page