Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock26.11.2021
icon eye34
НОВИНИ

У комунальників із Соколова з’явився трактор, який придбали за кошти обласного бюджету

Нещодавно комунальне багатофункціональне обслуговуюче підприємство Курненської сільської ради придбало новий трактор та обладнання до нього. Віднині ця техніка стане у нагоді для жителів громади, які не мають чим обробляти присадибні ділянки. Про це нашому журналісту розповіла очільниця Соколівського старостинського округу Алла Халімовська.

– У Соколові функціонує комунальне підприємство, яке потребувало трактор для надання різних платних послуг населенню, – мовить Алла Халімовська. –Тому з Курненським сільським головою Леонідом Корзуном та очільницею комунального підприємства Любов’ю Швайківською прийняли рішення про купівлю необхідної техніки. Реалізувати задум допоміг депутат Житомирської обласної ради Дмитро Кропачов. Саме за його сприяння виділили з обласного бюджету кошти в сумі 300 тисяч гривень для придбання трактора.

За обласні кошти придбали сучасний і потужний трактор «Донфен» та причіп, плуг, фризу, картоплекопач.

– Відтепер господарі, які не мають спецтехніки для роботи на присадибних ділянках, можуть звертатися щодо обробітку землі до комунального господарства, – зазначає пані Алла. – Дякуємо депутату за підтримку нашої ідеї та сподіваємося на подальшу співпрацю!

You cannot copy content of this page