Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock24.09.2021
icon eye30
НОВИНИ

У дитсадку «Сонечко» відсвяткували День дошкілля

27 вересня в Україні відзначається День дошкілля. Напередодні професійного свята у Пулинах в закладі дошкільної освіти «Сонечко» відбувся концерт.

Дитячий садок для малечі – це другий дім, а вихователь – найвірніший друг та порадник, – говорить очільниця дитсадка «Сонечко» Віра Галушка. – Наш заклад існує з 1983 року. Нині маємо 105 вихованців і 26 працівників. Функціонує п’ять груп, незабаром відкриємо ще одну та встановимо новий дитячий ігровий майданчик. А нині у нас професійне свято і дітки підготували концерт.

Від самого ранку в «Сонечку» панувала святкова атмосфера. Вихованці повторювали слова віршів і пісень. Затим у великому залі демонстрували свої творчі таланти – співали, танцювали і дарували квіти працівникам дошкільного закладу. Очільниця дитсадка Віра Галушка привітала колег зі святом.

– Дошкільний вік – один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління, в якому починається закладання любові до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини, – мовить Віра Галушка. – Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті. Тому вітаю колег і бажаю міцного здоров’я, добра, щастя та здійснення всіх планів і задумів.

You cannot copy content of this page