Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock25.05.2021
icon eye29
НОВИНИ

Учениця гімназії – переможниця обласного конкурсу про маму

Учениця Вацлавпільської гімназії Анастасія Сінкевич стала однією з переможниць онлайн-конкурсу «Я люблю тебе, мамо!». Його підсумки оголосив Департамент праці, соціальної та сімейної політики Житомирської ОДА.

З усієї області на конкурс, що проводився до Дня Матері та Дня Сім’ї, надійшли 203 роботи. Це були оригінальні привітання (пісня, вірш, танець, малюнок, анімація) або фото творчої роботи для матусі своїми руками; фото з матусею. Переможців визначали у номінаціях: відео, малюнок, фото та поробки, у кожній з яких було названо по 10 переможців. Анастасія Сінкевич стала однією з кращих у номінації відео, виконавши пісню «Усмішка матусі».

Заступниця директора з виховної роботи Леся Антонюк розповіла, що Анастасія навчається у 2 класі, артистично та виразно декламує вірші, дуже відповідальна та старанна учениця. Дівчинка щиро радіє своїй перемозі, адже її пісня була присвячена найдорожчій людині – матусі.

А ще Анастасія Сінкевич разом з Софією Давидюк співає у дуеті «Краплинки». Цей вокальний ансамбль під керівництвом вчительки музики Оксани Давидюк нещодавно здобув перемогу на фестивалі «Кришталеві нотки» і одержав дипломом І ступеня.

Бажаємо нашим талановитим діткам нових перемог, гарних вражень від участі у різноманітних конкурсах!

You cannot copy content of this page