Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock24.08.2021
icon eye41
НОВИНИ

Танці під дощем і медичний «Оскар»: як у Пулинах відсвяткували День Незалежності

24 серпня у нашому містечку відбулося подвійне свято – відзначення ювілейної річниці Незалежності України та День громади. Незважаючи на примхи погоди урочистості пройшли на високому рівні та запам’яталися жителям і гостям селища.

Від самого ранку до селищного парку з’їхалися представники старостинських округів та почали формувати намети, прикрашати їх неймовірними декораціями та представляти різноманітні смаколики. Не лишилися осторонь і народні умільці громади, які демонстрували свої вироби – в’язані іграшки, вишиванки, художні картини, вироби з дерева тощо.

Урочиста частина святкування розпочалася з вітань Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка та депутата Житомирської обласної ради Анатолія Подіка. Вони також провели церемонію нагородження мешканців Пулинської громади. Серед багатьох номінацій була особлива – медичний «Оскар». Його отримало подружжя з Пулин Федір і Марія Савицькі, які мають на двох 115 років трудового стажу в медичній галузі та працюють й донині.

Для глядачів виступали місцеві улюблені вокальні виконавці Роман Шостак, Олена Загацька та Віктор Саюк.

Затим у Пулинах розпочався дощ. Задоволених глядачів це не злякало, а деякі жителі громади під гарну музику почали кружляти в ліричному вальсі.

Негода посилювалася і музична апаратура вийшла з ладу. Артисти вирішили не зупиняти концертну програму та виконати свої пісні акапельно. Тому жителів і гостей селища потішили виступи колективів із Пулин, Ялинівки та Нового Заводу.

You cannot copy content of this page