Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock19.02.2022
icon eye34
НОВИНИ

Суперсвіжі продукти виявилися суперпростроченими: журналіст у магазині натрапив на цілу партію неякісного товару

Іноді звичайна покупка у крамниці може обернутися на велику прикрість. Саме так і сталося з журналістом «Вістей», який у п’ятницю, 18 лютого, зайшов до одного з магазинів у Пулинах придбати найпростіший продукт – маринад до шашлика. Продавець люб’язно та красномовно запевняв, що усе – суперсвіже, тільки от вчора постачальники привезли товар, тому обирай будь-який. І от далі починається найцікавіше!

Журналіст, тримаючи у руках бажану за смаком упаковку маринаду, перепитав чи справді хороший товар і можна не сумніватися у його якості – сміливо купувати та готувати смачний шашлик. Відповідь була позитивна. Готуючи гроші за покупку, медіапрацівник в останній момент вирішив усе ж перевірити термін придатності продукту.

І тут від побаченого аж очі на лоб полізли, адже чорним по білому значився термін придатності до споживання суперсвіжого товару – до 14 лютого 2022 року. Тобто, маринад був прострочений ще з понеділка!

– І що це означає? – здивований журналіст перепитав у не менш враженого продавця. – То ви кажете маринад суперсвіжий?

– Не розумію як таке могло статися, адже товар привезли нещодавно! – відповів продавець.

Журналіст попросив замінити товар. Під час огляду усіх інших аналогічних упаковок усюди значився прострочений термін маринаду одних смакових властивостей.

– Це все вина постачальника, який мене підставив. Буду з ним розбиратися! – підсумував продавець, знайшов на вітрині якісний маринад і продав покупцеві.

Напередодні жителька Пулин Олександра розповіла журналісту, що місяць тому придбала у крамниці три морожені скумбрії. Коли прийшла додому та почала готувати, то виявилося, що одна рибина після танення була зовсім гнилою та жахливо пахла. Жінка не повернулася до магазину, де придбала «суперсвіжий» продукт, а смердючу покупку викинула у смітник і з того часу принципово не купує нічого там, де їй підсунули «якісний» товар.

Журналіст «Вістей» звертається до читачів із проханням ніколи не соромитися у магазині перевірити термін придатності продуктових товарів, адже споживання неякісних продуктів – небезпечне для здоров′я.

У випадку виявлення прострочених товарів удома, тоді повертайтесь у магазин та вимагайте повернути гроші або замінити продукт на якісний.

You cannot copy content of this page