Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock08.08.2022
icon eye135
НОВИНИ

Справжній патріот Пулинської громади Олег Грибан – навіки у наших серцях!

7 серпня минуло 40 днів, як ненависна куля обірвала життя справжнього патріота України, командира 2 відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки, мешканця Пулинської громади Олега Грибана.

Олег народився 23 лютого 1998 року у селі Чернявка. Тут він зростав, закінчив 9 класів місцевої школи, став випускником Житомирського агротехнічного коледжу. У дитинстві захоплювався тенісом та футболом, брав активну участь у змаганнях, неодноразово зі своєю командою здобував перемогу.

Активний, спортивний, життєрадісний, світлий юнак, який ще тільки починав будувати свої плани на життя, завжди підтримував близьких та друзів, мріяв, любив…

У 2018 році був призваний на строкову службу до м. Одеси. Після повномасштабного вторгнення російських військ на територію України Олег став на захист рідної держави.

Справжній захисник – це про нього! Він ніколи не стояв осторонь свого громадянського обов’язку – захищати рідну землю, сім’ю, кохану… Він мав палке, гаряче серце, яке вболівало за Батьківщину, своє село, родину, близьких, друзів. Саме ця самовідданість і привела Олега на передову…

29 червня страшна неприпустима звістка про загибель Олега сколихнула село, Пулинщину і рідну Україну…

Вічна пам’ять Герою, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

Пам’ять про нашого захисника буде жити вічно у кожному серці…

Підготувала Раїса Карнажицька від імені жителів села Чернявка

You cannot copy content of this page