Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock24.03.2022
icon eye216
НОВИНИ

Синьо-жовті кольори і тризуб на нігтях: клієнтки салонів краси роблять патріотичний манікюр

Пулинський бізнес потрохи оживає, заклади відчиняють свої двері для відвідувачів, щоб підтримати в тилу економіку держави. Починають працювати перукарі та майстри з манікюру, щоправда, за скороченим графіком. Власниця студії краси «Елітіс» Інна Продан розповіла нашому журналісту про патріотичні забаганки від клієнтів під час війни.

– Незважаючи на складний і тривожний нинішній час, люди прагнуть охайно та красиво виглядати. Тому почали користуватися послугами перукарів і майстрів із манікюру, – мовить Інна Продан. – Через війну змістився робочий графік, працюємо на кілька годин менше. Роботи вистачає: стрижки, фарбування волосся, різні косметичні процедури тощо.

Щодо тематики манікюру, то переважна більшість – у патріотичному стилі. Десять із 10 клієнток замовляють візерунки на нігтях у дусі перемоги.

– Більшість жінок обирають патріотичні мотиви у манікюрі – тризуб, патріотичні гасла «Слава Україні!», синьо-жовті сердечка, – каже пані Інна. – Раніше такі мотиви робили зазвичай до Дня Незалежності, то тепер багато жінок хочуть підтримати бойовий дух військових».

You cannot copy content of this page