Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock09.11.2021
icon eye27
НОВИНИ

Пулинщина долучилася до Радіодиктанту національної єдності

9 листопада, в День української писемності та мови, зі святковим настроєм перед моніторами і радіоприймачами, з увімкненими мобільними телефонами зібралися люди в Україні та по всьому світу, аби взяти участь у XХI Радіодиктанті національної єдності.

О 10.30 учасники флешмобу, озброєні аркушами паперу та ручками, зосереджено почали писати диктант. Автором тексту “Слідом за пам’яттю” та читцем цьогорічного Радіодиктанту став культовий український письменник Юрій Андрухович.

До написання Радіодиктанту долучилися і жителі Пулинщини різного віку та статусу, на різних локаціях. Так, у депутатській кімнаті Пулинської селищної ради зібралися працівниці ради, щоб виявити єдність з усіма українцями та перевірити самих себе.

-Це вже стало гарною традицією писати щороку в нашій селищній раді радіодиктант, – поділилася Олена Лонська.

Учасникам у прямому ефірі нагадали правила написання диктанту. Час для надсилання готового тексту – астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті Українського радіо 11 листопада об 11:00.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть.

Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. Результати оголосять упродовж 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів.

You cannot copy content of this page