Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 18 травня
icon clock01.04.2021
icon eye26

Пулинські журналісти доєдналися до #GreenPulyny challenge

Пулинський громадський центр укотре своїм прикладом доводить, що окрім жителів ніхто не зробить селище кращим. На своїй сторінці у Фейсбуці активісти центру закликали усіх взяти участь у #GreenPulyny challenge (естафета-виклик “Зелені Пулини”) та зробити крок назустріч чистим вулицям.

Прибравши територію навколо ставка «Бровар», учасники челенджу передали естафету чистоти і порядку Ользі Бортніковій, Зої Лисюк та Людмилі Метельській. Працівники «Вістей» радо підтримали свою редакторку і дружно вирушили прибирати територію зупинки, що знаходиться навпроти костелу. Втрьох за півтори години «вістяни» назбирали 10 великих мішків сміття!

Куди не глянь, поблизу зупинки майорів різноманітний непотріб: пляшки з-під алкоголю, пластиковий посуд, жерстяні банки, пачки від цигарок, поліетиленові пакети та плівки, обгортки, старе взуття, використані маски… Сміття не було лише в урні, що облаштована на зупинці. Шкода, що жителі недбало ставляться до свого містечка. Зупинки та узбіччя доріг багато говорять про людей, що проживають у Пулинах. На жаль, враження у гостей райцентру будуть не надто приємні. Ми зробили територію селища чистішою, принаймні на 10 мішків сміття стало точно менше.

Організатори акції чистоти наголошують, що участь у челенджі може взяти кожен. Для цього необхідно разом із друзями чи сім’єю зібрати сміття на обраній ділянці. Зробити фото чи відео як проходило прибирання, і завантажити їх у Фейсбук із хештегом #GreenPulyny та передати естафету чистоти трьом своїм знайомим. Кому потрібен набір для прибирання (рукавички, сміттєві мішки та жилети), може звернутися за номером 097 916 99 03. Зібране сміття можна залишати за адресою: смт Пулини, вул. Шевченка, 123.

Вдалого всім прибирання!

You cannot copy content of this page