Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock20.06.2022
icon eye74
НОВИНИ СПОРТ

Пулинські волонтери взяли участь у столичному благодійному турнірі «Футбольний кубок єдності»

Нещодавно у Києві відбулися змагання серед військових, волонтерів і працівників підрозділів служб, що беруть безпосередню участь у військових діях. На благодійний футбольний турнір приїхали 14 команд. Одна із них представляла Житомирську область, до складу якої увійшли активісти Пулинської громади. Про це нашому журналісту розповіли учасники спортивної події Владислав Корзун із Пулин і Федір Мілевський з Бабичівки.

У турнірі взяли участь команди Збройних Сил України, Національної гвардії та поліції, Прикордонної служби України, Територіальної оборони, Державної служби з надзвичайних ситуацій та добровольчих формувань територіальних громад. Формат змагань – товариські матчі з міні-іграми по 30 хвилин.

– Паралельно відбувався збір коштів для військових, а у перервах між іграми – благодійний аукціон, – мовить член правління благодійного фонду «Мрія» Федір Мілевський.

Головними лотами аукціону була футболка з підписом Андрія Шевченка та фото з автографом боксера Володимира Кличка.

Змагання коментував популярний телеведучий Володимир Остапчук. Серед гостей були відомі спортсмени, військове керівництво, політики та зірки шоу-бізнесу.

У рамках турніру було зіграно близько 40 матчів, в яких взяли участь понад 100 футболістів. За результатами змагань команда пулинських волонтерів зайняла друге місце. Житомирщину гідно представили такі гравці: Владислав Корзун, Владислав Колосовський, Антон Борисов та Олег Осіпчук (смт Пулини), Анатолій Корнійчук (с. Старий Майдан), Марк Богінський, Денис Галицький та Максим Фудзінський (смт Довбиш).

– Двоє учасників із нашої команди отримали відзнаки, – розповідає Владислав Корзун. – Кращим воротарем змагань став Анатолій Корнійчук, а кращим гравцем – Марк Богінський. Від імені команди дякую за підтримку керівництву БФ «Мрія» та «Люди Об’єднані Україною», зокрема Аліні Чубук.

Перемогу у змаганнях здобула команда Національної гвардії України.

Під час благодійного турніру зібрали близько мільйона гривень. Ці кошти спрямують на закупівлю необхідної військової техніки та обладнання.

You cannot copy content of this page