Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock06.05.2021
icon eye44
ЛЮДИ НОВИНИ

Пулинка Божена Бернацька здобула перемогу в двох вокальних конкурсах

Пулинська школа мистецтв продовжує отримувати подяки та грамоти за успіхи своїх талановитих учнів, які беруть участь у конкурсах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Директор Пулинської школи мистецтв Василь Бернацький поділився, що учениця вокального відділу  Божена Бернацька взяла участь у двох вокальних конкурсах. Викладачка Божени Яна Сомплавська підготувала номери зі своєю вихованкою, які виявилися переможними.
– У зональному конкурсі юних вокалістів «Твій голос в пісні нашій» учасники виконували музичні твори на слова Лесі Українки. В цьому конкурсі Божена посіла третє місце, – розповідає Василь Бернацький. – А в ході обласного фестивалю-конкурсу дитячої вокальної творчості «Казкові мелодії» діти представляли пісні з популярних сучасних мультфільмів. Тут Божена здобула друге місце.

Призові місця учениця посіла завдяки своєму таланту та кропіткій і наполегливій праці своєї викладачки Яни Сомплавської. Нещодавно Яна Олександрівна брала участь у міжнародному конкурсі, який проводився в Болгарії, і посіла в своїй номінації почесне перше місце. Це чудовий приклад для учнів.
Вітаємо юну талановиту ученицю, її наставницю та зичимо подальших перемог!

You cannot copy content of this page