Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 6 травня
icon clock16.08.2022
icon eye45
НОВИНИ

Професійні психологи – поруч: для жителів Курненської громади проводять цікаві тренінги та сеанси арттерапії

Нещодавно у Курненській громаді розпочалася реалізаціях проєктів SOSДІТИ та kreativ_team, у рамках яких надається допомога внутрішньо переміщеним особам, та людям, що постраждали від війни, як матеріально так і психологічно. Підтримка надається у рамках співпраці ГО Інститут Креативних Інновацій та СОС Дитячі Містечка Україна.

Кілька тижнів тому у Курному психологині працювали з батьками та дітьми віком від 7 до 16 років. На зустрічі обговорювали тему емоційного інтелекту і знаходили власні способи емоційної саморегуляції. Психологині провели сеанси з групою педагогів та педагогинь шкіл у с. Соколів та с. Великий Луг, які працюють з дітьми, що постраждали від війни.

– З ГО Інститут Креативних Інновацій ми співпрацюємо вже давно. Ця організація веде супровід двох громад Житомирщини: Курненської та Андрушівської. Нам вдалося впровадити кілька цікавих ініціатив. Нині жителі нашої громади беруть активну участь у цікавих заходах, що відбуваються кожного четверга у старостатах нашої громади, – розповідає начальниця відділу економічного розвитку та інвестицій Курненської сільської ради Світлана Боковенко.

Різноманітні тренінги, сеанси арттерапії та безкоштовні індивідуальні психологічні консультації проводять професійні психологи-практики. Постійно чуємо приємні відгуки від людей. Оскільки проєкт розрахований на 6 місяців, кожен охочий має можливість взяти участь у цікавих заходах, – зазначила Світлана Боковенко.

– Завдяки нашій співпраці з #SOSДІТИ, – мовить очільник громади Леонід Корзун, – Курненська громада отримала 40 продуктових наборів для людей, що постраждали від війни та 45 комплектів постільної білизни, які передали у соціальний центр для осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах у с. Соколів. Заплановано ще багато цікавих заходів, така підтримка від ГО Інститут Креативних Інновацій та СОС Дитячі Містечка Україна дієва та вкрай необхідна жителям Курненської громади.

You cannot copy content of this page