Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock30.06.2022
icon eye31
НОВИНИ

Продаватимуть товари заради воїнів-земляків: у Пулинах відбудеться благодійний ярмарок «Підтримай своїх»

У країні – війна. На передовій перебуває чимало військових із Пулинщини. Для підтримки захисників і захисниць Пулинської громади, які нині перебувають у зоні бойових дій, селищна рада організовує проведення благодійного ярмарку «Підтримай своїх». Масштабний захід відбудеться у четвер, 7 липня, у селищному парку з 10.00 до 17.30 год.

Під час ярмарку кожен покупець матиме можливість придбати вироби знаних майстрів Пулинщини, сувенірну продукцію, футболки із сублімаційним друком, мистецькі витвори, дитячі поробки, мед, смаколики, приготовлені з любов’ю кращими господинями нашого краю та багато іншого.

Також відвідувачі ярмарку зможуть зробити патріотичне фото на запропонованих фотозонах, долучитися до майстер-класів, поспілкуватися з друзями, колегами. Та найголовніше – ви станете частиною великої справи – збору коштів для допомоги воїнам-землякам, які стоять на варті перемоги!

Пулинська селищна рада закликає довести, що усі ми – велика українська сім’я, сила якої у єдності і взаємодопомозі. Ми завжди піклуємося про своїх і разом нас не здолати!

You cannot copy content of this page