Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock06.04.2022
icon eye29
ЛЮДИ НОВИНИ

Прихожани церкви із села Павлівка передали на потреби армії 7 тисяч гривень

5 квітня у Пулини приїхали дві жительки із села Павлівка Курненської громади. Вони завітали до місцевої військової установи та передали на потреби армії 7 тисяч гривень. З цими жінками поспілкувався і наш журналіст та дізнався більше про їхній вчинок.

– Передані гроші – це кошти з благодійних пожертв, а також виручка від продажу свічок у нашій місцевій церкві. А ще ми ходили селом і збирали кошти на армію. Нам допомагала Марія Бондарчук, – розповідають церковна староста Ганна Мушинська та касирка храму Ірина Пилипець. – Прихожани нашого храму вирішили, щоб усі наявні гроші передати на потреби військових, які нині боронять територіальну цілісність України.

Жительки с. Павлівка Ганна Мушинська та Ірина Пилипець

Жінки зазначають, що більшість прихожан – це люди пенсійного віку. Пенсія – єдиний їхній дохід, але вони ніколи не залишалися осторонь, а жертвували власні кошти, допомагали у міру своїх можливостей, і продовжують це робити, за що їм щира вдячність.

– У нашій Дмитрієвській цекрві постійно молимось за припинення війни в Україні, – кажуть жінки. – Віримо, що скоро настане мир!

You cannot copy content of this page