Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock23.08.2021
icon eye47
Uncategorized НОВИНИ

Пожежник і випускниця школи урочисто піднімали державний прапор

23 серпня в Україні велике свято – День Державного Прапора. З цієї нагоди у Пулинах відбулися урочистості. Спочатку керівництво громади поклали квіти пам’яті до погруддя Великому Кобзарю Тарасу Шевченку та на місця вічного спочинку героїв-військовослужбовців, учасників антитерористичної операції Сергія Ковнацького та Олександра Чернявського, які віддали своє молоде життя за територіальну цілісність України.

У селищному парку продовжилася святкова програма. Очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк привітав усіх із великим державним святом.

Затим почесне право підняти Великий Державний Прапор надали випускниці Пулинської школи Софії Бернацькій та хороброму пожежнику 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини першого Державного пожежно-рятувального загону, молодшому сержанту цивільного захисту Івану Давидюку, який відзначений нагородою Президента України за мужність III ступеня за бездоганне виконання завдань під час гасіння пожеж у Чорнобильській зоні.

На честь свята також лунали пісні у виконанні Романа Шостака, Олени Загацької та Ірини Кулаківської. Віршовані вітання дарували юні відвідувачки місцевої бібліотеки Анастасія та Анжеліка Бобрики.

У фінальному акорді урочистих подій взяли участь майбутні першокласниці Софія Пітра та Ірина Ковальчук. Із їхніх рук за допомогою повітряних кульок здійнявся високо у небо синьо-блакитний стяг.

 

You cannot copy content of this page