Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock25.10.2021
icon eye23
НОВИНИ

Платіжна дисципліна – гарантія стабільного постачання газу®

Вартість природного газу для побутових клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ»,залишиться незмінною до травня 2022 року і становить 7,99 грн за кубометр. Запорукою тепла й затишку у домівках споживачів є вчасний розрахунок за використаний енергоресурс.

«Ціна газу на світових ринках продовжує бити рекорди. Наші побутові клієнти мають фіксовану ціну на газ до 1 травня наступного року і можуть не перейматися через здорожчання блакитного палива. Проте, аби газопостачання було стабільним, потрібно вчасно розраховуватися за спожитий газ – кожного місяця до 25 числа», – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Борг побутових споживачів ТОВ «Житомиргаз Збут» станом на 20 жовтня 2021 року становить 194 млн грн. Невчасно розраховуються за використаний ресурс 58% клієнтів компанії. Найбільше боргують жителі Житомира, Бердичева, Новограда-Волинського, Коростеня та Андрушівки.

Така ситуація із заборгованістю загрожує стабільному газопостачанню під час опалювального сезону. Крім того, нещодавні зміни у законодавстві дозволяють відключати боржників від газопостачання під час карантину. Про можливе відключення у разі непогашення боргів вже попереджені більше 5 тис. споживачів природного газу на Житомирщині.

У «Житомиргаз Збуті», як соціально відповідальній компанії, завжди роблять кроки назустріч вразливим категоріям населення. Зокрема договір реструктуризації допомагає розрахуватися з боргами не одним платежем, а рівними частинами протягом кількох місяців.

Перевірити свій газовий рахунок та сплатити за газ можна за допомогою електронних сервісів:

  • Особистий кабінет 104.ua;
  • Viber/Telegram-боти 7104ua;
  • Мобільні додатки 104 Mobile для Android та 104 Mobilelight для iOS;
  • Сайт ТОВ «Житомиргаз Збут» zt.gaszbut.com.ua.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного.

You cannot copy content of this page