Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock28.05.2021
icon eye149
НОВИНИ

Перший випускний: дошкільнята кружляли у прощальному вальсі з дитинством

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожного вихованця, адже закінчився безтурботний період раннього дитинства.

28 травня урочисто та зворушливо відбувся випускний бал у Пулинському ЗДО №2 «Сонечко». 32 вихованці групи «Веселка» прощалися з дитсадком. Їхні мами, батьки, бабусі й дідусі прийшли подивитися на майбутніх школяриків. Колектив освітнього закладу організував цікаве свято, яке запам’ятається малечі надовго.

Випускники, які парами урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного залу, були дуже гарні і щасливі – дівчатка у бальних сукнях, а хлопці – у краватках і сорочках. Цього дня ними пишалися всі: і рідні, і колектив дитячого садка. Під час свята діти розповідали вірші, співали і танцювали.

Багато хороших слів прозвучали на адресу випускників, батьків і працівників закладу – виховательки Світлани Жеребчук, її помічниці Ніли Лонської, музичної керівниці Світлани Северин.

– Саме завдяки спільним зусиллям маємо хороших, розумних, вихованих, а головне – активних дітей, які вміють гарно співати і танцювати, – мовила директорка дитсадка Віра Галушка. – Бажаю діткам гарного навчання в школі та добре відпочити влітку!

Пані Віра вручила вихованцям дипломи про закінчення дитсадка і подарунки від селищного голови Олександара Гаврилюка та очільниці відділу освіти Пулинської селищної ради Наталії Опанащук.

Затим на подвір’ї закладу відбувся ще один хвилюючий момент – мами виконали танок із рушниками, проводжаючи дітей у доросле шкільне життя. У фіналі свята найстарші вихованці дитсадка випустили у небо барвисті повітряні кульки.

You cannot copy content of this page