Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock25.03.2021
icon eye31
НОВИНИ

Пасажири знову радіють: із 25 березня відновили рух рейсові маршрутки та автобуси

Через значне зростання кількості інфікованих COVID-19 понад два тижні не курсував рейсовий громадський транспорт. І от кілька днів тому обласна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила із 25 березня здійснювати регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення.

Зранку четверга на Пулинщині почали їздити перші маршрутки. Щасливі та задоволені пасажири виходили з транспортних засобів.

– Дуже радіємо, що почали знову їздити маршрутки, – кажуть жительки села Івановичі Катерина та Лілія. – Приїхали у Пулини на ринок і в аптеку. Коли не курсували автобуси, то доводилося викликати таксі та платити 70 гривень в один бік, а вартість поїздки в громадському транспорті – 12 грн.

Не менше радіє відновленню рейсових маршруток і мешканець Пулин Валерій Татуревич. Він розповів, що працює у Житомирі та витрачає чимало грошей на поїздки до роботи.

– Останніх два тижні на роботу діставався машиною товариша, скидалися на пальне, – каже пан Валерій. – Поїздки на автомобілі обходилися значно дорожче, ніж автобусом. Тому радію, що відновив рух громадський транспорт.

You cannot copy content of this page