Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock05.01.2022
icon eye44
НОВИНИ

Очільник Курненської громади зі старостами на рік передплатили газету «Вісті» для п’яти родин

У грудні 2021 року за ініціативи колективу ТОВ «Редакція-медіацентр «Вісті» почалася благодійна акція щодо передплати посадовцями і депутатами районного часопису соціально-незахищеним верствам населення. До цієї справи також приєдналася Курненська громада.

– Серед різноманітних друкованих засобів масової інформації газета «Вісті» раз на тиждень приходить у наші домівки щирим співрозмовником, інформує про найголовніші події Пулинщини, області та країни, несе світло добра, миру і милосердя, – мовить Леонід Корзун. – Тому передплатити районний часопис у нинішній непростий і доволі жорстокий час – справа честі кожної порядної людини, інтелігента, патріота. Адже колектив «Вістей» завжди чекає на результати передплатної кампанії з великою надією, бо кількість передплатників – це не лише своєрідний підсумок та оцінка їхньої роботи, це успішне завтра газети, можливість щотижня друкуватися на 12 сторінках, на яких розміщувати інформацію про події на Пулинщині та сусідніх громадах Житомирського району.

Нині люди рахують кожну копійку, часом не мають за що буханець хліба купити, не те що передплатити газету. І не кожен житель Курненської громади, хто хоче читати «Вісті», може собі це дозволити. Тому Леонід Корзун і старости Курненської громади вирішили взяти участь у благодійній акції та передплатити на весь 2022 рік газету для п’яти родин.

Завдяки очільникам старостинських округів і Курненському сільському голові у новому році газету «Вісті» листоноші доставлятимуть у такі населені пункти громади: села Березова Гать, Великий Луг, Червоносілка, Тетірка та ст. Курне.

You cannot copy content of this page