Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock05.11.2021
icon eye32
НОВИНИ

Нічна пожежа в пулинській 5-поверхівці: людей евакуювали за допомогою драбини

5 листопада для мешканців п’ятиповерхівки в центрі Пулин видалася жахлива ніч. Полум’я з кімнати квартири на другому поверсі багатоповерхівки ось-ось могло сягнути помешкання поверхом вище. Крізь димову завісу рятувальники евакуювали людей із будинку навулицю за допомогою драбини.

Подробиці нічної пожежі нашій журналістці розповів начальник 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини Сергій Довгалюк.

-5 листопада о 1 годині 49 хвилин надійшло повідомлення від місцевого жителя про пожежу в одній з квартир п’ятиповерхового будинку по вулиці Шевченка. До місця виклику виїхав черговий караул. Рятувальники по прибуттю встановили, що осередок пожежі знаходиться в одній із кімнат квартири на площі 16 кв. м, – зазначає Сергій Довгалюк. – Горів диван, полум’я розповсюджувалося по всій кімнаті і на балкон. У під’їзді спостерігалося щільне задимлення. По висувній драбині пожежники провели евакуацію мешканців квартири, що розташована поверхом вище, оскільки була загроза розповсюдження вогню на цю квартиру. Було прийнято рішення про залучення другого відділення через необхідність додаткових сил та засобів.

За інформацією ДПРЧ, вогонь пошкодив житлову кімнату квартири та знищив речі, які в ній знаходилися. Серед людей постраждалих немає. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння в ліжку.

You cannot copy content of this page