Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock22.07.2021
icon eye32
НОВИНИ

На Пулинщині земельну ділянку продають за 35500 доларів

Україна переживає історичний момент – з 1 липня запрацював ринок землі сільськогосподарського призначення. З цього дня можна купувати та продавати земельні ділянки. Раніше це було неможливо через мораторій, який діяв із 1992 року. Тому люди не втрачають шанс заробити грошей та продають свої гектари.

На сайті безкоштовних оголошень від початку липня 2021 року розміщено інформацію щодо продажу землі на Пулинщині. Так, у селі Курне земельну ділянку розміром 1 га пропонують купити за ціною понад 200 тисяч гривень.

18 липня з’явилося оголошення про продаж у селі Мартинівка двох земельних ділянок по 2 гектари. За одну з них продавець просить 32500, а за другу – 35500 доларів!

Заступник Курненського сільського голови Дмитро Медушевський каже, що земельні ділянки уздовж траси міжнародного значення завжди в ціні, адже вони можуть бути ідеальним місцем для будівництва автозаправних станцій, готелів чи логістичних центрів.

– Зрозуміло, що ціна на землю буде динамічна, – зазначає Дмитро Медушевський. – Як на мене, вартість земельних ділянок спочатку буде зростати, а потім стабілізується – все як у класичних економічних відносинах. Єдине, що зауважу, – продаж чи купівля землі – це право, а не обов’язок!

You cannot copy content of this page