Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock18.11.2021
icon eye32
НОВИНИ

На Пулинщині до роботи не допустили 15 нещеплених працівників закладів освіти

Згідно зі змінами до Постанови Уряду №1236 від 20 жовтня в Україні з 8 листопада відсторонюють від роботи працівників освіти і держслужбовців без щеплень проти ковіду. Наш журналіст дізнався, що на Пулинщині 15 невакцинованих людей не допустили на робочі місця в освітніх закладах. Подробиці – у матеріалі.

 – У закладах освіти Пулинської громади налічується 436 працівників, із яких станом на 8 листопада 24 – невакциновані, – розповідає начальниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук. – Серед невакцинованих вісім людей надали довідки, що мають протипоказання щодо проведення щеплення, шестеро – на лікарняних і у відпустках, а решта 10 – відсторонені від роботи.

Станом на 17 листопада двоє працівників освітніх закладів зробили ін’єкції та повертаються на робочі місця.

– Така кількість відсторонених не є критичною для функціонування освітньої галузі, – мовить далі Наталія Опанащук. – Нині жоден освітній заклад не припинив роботу у зв’язку із відстороненням працівників.

Очільниця відділу освіти та гуманітарних питань Курненської сільської ради Оксана Гарасюта розповіла, що в їхній громаді із 262 працівників освітніх закладів невакциновані лише семеро, з яких двоє мають медичні довідки щодо протипоказань щеплюватися і п’ятеро людей відсторонили від роботи. Усі школи і дитсадки працюють у звичайному режимі.

You cannot copy content of this page