Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня

Наша землячка зі Сколобова потрапила до 20-ки «МастерШеф»

Нещодавно на телеканалі СТБ почали транслювати 11 сезон легендарного кулінарного шоу «МастерШеф». До заповітної двацятки цього року потрапила наша землячка із села Сколобів Діана Куваєва (Гомонюк). Нашому журналісту вона розповіла про своє життя та велику кулінарну мрію.

– Я народилася і виросла у Сколобові. Моя мама Людмила Петрівна працювала вчителькою алгебри, геометрії та географії, – мовить 26-річна Діана. – Після 9 класу поїхала на навчання у Київську область до агротехнічного коледжу та вчилася за спеціальністю «технолог по переробці продукції тваринництва». Працювала вихователькою у дитячому центрі. Вийшла заміж. У 2015 році народила сина, а в 2018-му – дочку.

Найбільше Діана любить готувати рибні ролли з різними начинками. Проводить майстер-класи. Створила службу доставки суші, які спочатку готувала у квартирі, а згодом – у спеціальному цеху. В соцмережі Інстаграм має 45 тисяч підписників, які слідкують за її активним життям.

– Моєю великою кулінарною мрією було потрапити на «МастерШеф», – каже Діана. – Весною пройшла он-лайн кастинг. І вже через кілька місяців приїхала на телевідбір до сотні кращих кулінарів-аматорів країни. Неймовірно радію, що потрапила до заповітної 20-ки кулінарного шоу і робитиму все можливе щоб пройти якомога далі.

You cannot copy content of this page