Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock05.04.2022
icon eye40
ЛЮДИ НОВИНИ

Народилася нова сім’я: мобілізований Олексій одружився з Ольгою за дві години перед від’їздом до військової частини

Від початку війни процедуру реєстрації шлюбу спростили. На Пулинщині цим скористалися понад 10 пар закоханих. У вівторок, 5 квітня, побралися Ольга Наумчук та Олексій Ковальчук із Курного.

Історія кохання пари триває понад сім років. Саме протягом цього часу закохані живуть разом та мають двох спільних дітей – 7-річну дочку Іванну та 1,5-річного сина Владислава. Побратися вирішили у зв’язку з воєнним станом у країні. Мовляв, про шлюб думали давно, але узаконити свої стосунки зважились тільки зараз. Кажуть, війна – то не завада.

5 квітня у Пулинах мобілізований Олексій урочисто зареєстрував шлюб із Ольгою за дві години перед від’їздом до військової частини. Молодят зі створенням сім’ї привітали посадовці Курненської сільської ради та військової установи.

– Реєструвати шлюби під час війни у Пулинах не припинили, – розповідає Світлана Кунцова, начальник Пулинського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький). – Враховуючи такі буремні часи і бажання вкладати шлюби, зрозуміло, чекати місяць не доцільно. Ситуація вимагає іншого шляху вирішення питання. Тому спрощена процедура вкладання шлюбу. Наречені можуть звернутися до відділу державної реєстрації, подати заяву і відразу одружитись.

Від початку війни у відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Пулинах станом на 5 квітня зареєстрували 15 шлюбів.

 

You cannot copy content of this page