Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock16.12.2021
icon eye42
НОВИНИ

Майже 600 дітей з обох громад Пулинщини отримали солодкі подарунки від депутата Віктора Развадовського ®

Кожна дитина чекає на свято Миколая. Цього дня дітлахи щиро вірять у дива та здійснення мрій. І от 15 грудня солодкі дитячі бажання реалізував депутат Житомирської обласної ради Віктор Развадовський, передавши 594 дітям з обох громад Пулинщини святкові подарунки.

Напередодні великого свята у дитсадки Пулинської та Курненської громад завітав депутат Пулинської селищної ради Станіслав Карпінський. Він від імені Віктора Развадовського дарував вихованцям закладів дошкільної освіти солодкі подарунки.

– Солодощі від Віктора Развадовського напередодні Дня Святого Миколая отримали 367 вихованців дитсадків Пулинської громади і 227 – Курненськї, – розповідає Станіслав Карпінський. – Депутат обласної ради Віктор Развадовський робить все можливе, щоб дарувати малечі свято, посмішки, увагу та солодкі подарунки. У ці святкові дні від усього серця вітаємо всіх з новорічно-різдвяними святами! Нехай вони вселяють у нас любов і надихають на благородні справи, подарують віру у виконання наших найзаповітніших бажань. Нехай у житті кожного жителя Пулинщини зустрічається якомога більше добрих людей. Усім міцного здоров’я та мирного неба над Україною!

You cannot copy content of this page