Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock10.12.2021
icon eye41
НОВИНИ

Купи книгу – допоможи маленькій землячці!

Боротьба зі складною хворобою маленької Жені Ярової триває. На лікування, обстеження, реабілітацію потрібні величезні кошти. Авторка декількох книг з м. Нововолинськ Іввета Химиця вирішила допомогти дівчинці з Пулин. Кошти від продажу двох її дитячих видань жінка перерахувала на рахунок батьків Жені.

Напередодні Дня благодійництва (12 грудня) ми хочемо розповісти реальну історію, яка доводить: допомагати ближньому може кожен, варто лише мати бажання зробити добру справу.

Нещодавно із соцмереж ми дізналися, що авторка дитячих книг із Волині перераховує кошти від їх продажу на лікування Жені Ярової. Ми зв’язалися з Івветою Химицею і дізналися, чому вона вирішила допомогти нашій землячці:

Поетеса Іввета Химиця

– Я добре знаю тата дівчинки Сергія Ярового. Він – брат моєї сусідки Люби. Із соцмереж дізналася про страшну недугу його донечки. Цього чоловіка знаю як хорошу людину, що без вагань прийде на допомогу. Сергій підтримував мого сина Мирона, теж учасника АТО, у складних моментах. Тому я твердо вирішила допомогти цій родині, – розповідає поетеса.

Це вже не вперше Іввета допомагає хворим діткам, раніше вона підтримувала свою землячку Настусю, а тепер хвилюється за нашу Женю. Жінка закликає усіх зробити дві корисних справи одночасно: придбати якісну авторську літературу своїм дітям і тим самим допомогти коштами на лікування дівчинці:

– Вірші я пишу з дитинства. Маю три збірки, дві з яких – дитячі, ще одна – поезії для дорослих. Хочу, щоб мої книжки не лежали без діла, а приносили користь. У кожну стрічечку я вкладала душу. Раніше писала лише для себе, але рідні переконали мене, що маю талант, який необхідно показувати. Сподіваюся, що дітлахам сподобаються видання: «Малятам про професії звірят» та загадки «Хто? Що?». Перша книжечка – менша за розміром, її ціна – 70 грн. Друга містить 60 загадок і коштує 100 грн.

Женя Ярова

Незнайомим людям Іввета Химиця надсилає книжки Новою поштою після повної оплати. Усі охочі можуть зробити благодійну справу, замовивши дитячі видання. Для цього варто завітати на сторінку Іввети Химиці у Фейсбук та надіслати їй повідомлення.

Про себе авторка розповіла:

– Я – проста жінка, намагаюся допомагати людям, а ще обожнюю тварин та природу. У  51 рік не переймаюся зовнішністю, адже одне-єдине, що дійсно важливе – здоров’я рідних та близьких. Після смерті мами та двох сестер почала писати глибокі, душевні поезії. А ще зрозуміла, що зробити благодійну справу може кожен. У багатьох є сукні, які давно ніхто не носить. Можна не купувати нові наряди на свята, а одягти щось зі свого гардеробу. Зекономлені кошти перерахувати Жені, яка бореться із хворобою. Невипита філіжанка кави чи бокал пива не погіршать вашого життя. Ці гроші можуть підтримати когось у біді. Ще раз закликаю усіх допомогти чудовій дівчинці Женічці Яровій, – зазначила Іввета Химиця.

Також підтримати нашу маленьку землячку можна, перерахувавши кошти на картку ПриватБанку: 5168 7451 0341 3636, Тетяна Ярова, мама Жені.

Женічка з мамою Тетяною Яровою

You cannot copy content of this page