Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня

Колектив «Сузір’я» здобув перше місце в конкурсі «Таланти 21 століття»

Карантин – не привід сидіти склавши руки. Так вважають у колективі Пулинської школи мистецтв. Тому відшуковують можливості для розвитку талантів своїх вихованців і популяризації закладу на теренах України і за її межами.

Директор Пулинської школи мистецтв Василь Бернацький поділився гарною звісткою, яка надійшла з Болгарії.

– У лютому в Болгарії в місті Варна було проведено дистанційний безкоштовний конкурс «Таланти 21 століття». Для участі у ньому надійшло 7500 заявок. У номінації «Хореографія» було подано 520 заявок, – розповідає Василь Бернацький. – Від Пулинської школи мистецтв участь у конкурсі взяв хореографічний колектив «Сузір’я» (керівниця Олена Оріховська). Два дні тому на електронну пошту одержали Диплом першого ступеня. Вітаємо наших талановитих дівчат і чудову викладачку з перемогою! Окрема подяка директору Центру культури та дозвілля Віктору Саюку за надане приміщення для проведення відеозйомки виступу.

Директор школи мистецтв також додав, що разом із Дипломом лауреата колектив «Сузір’я» отримав запрошення взяти участь в очному конкурсі, який буде проходити в Болгарії, в місті Бальчик.

You cannot copy content of this page