Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock19.08.2021
icon eye55
НОВИНИ

Колектив «Веселі молодички» розпочинає святкові гастролі 

На Пулинщині шість років успішно функціонує вокально-гумористичний колектив із села Стара Олександрівка «Веселі молодички». Їхні драйвові виступи люди чекають з нетерпінням, адже артистки заряджають публіку позитивною енергією та дарують гарний настрій. Очільниця гурту Станіслава Цаплінська розповіла про новий репертуар і святкові гастролі, присвячені ювілейній річниці Незалежності України.

– Наш колектив – єдиний на Пулинщині, який і співає, і жартує, – розповідає пані Станіслава. – У складі гурту п’ять учасниць: Марія Чиж, Катерина Чернецька, Жанна Латко, Тетяна Степанчук і я. За період карантину, коли не можна було виступати, ми даремно часу не гаяли і склали новий репертуар. Нині виконуємо такі пісні: «А млин крутиться», «Карапет», «Забава», «Лісапет» та інші. Цього літа нас часто запрошують на концерти в села. З нами вирушає вокальний дует «Вірні друзі» – Сергій Гомонюк і Володимир Чернецький.

Найближчим часом насолодитися виступами «Веселих молодичок» можна буде під час святкових вихідних на День Незалежності України.

– 21 серпня виступаємо в селі Стара Олександрівка, – мовить Станіслава Цаплінська. – 22 серпня поїдемо у Павлівку, 23 – у Кошелівку, 24 – у Пулини. 4 вересня плануємо взяти участь у фестивалі дерунів у Коростені.

You cannot copy content of this page