Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock15.03.2021
icon eye66
НОВИНИ

Книга «Життєві перехрестя»: 40 новел пулинських журналістів – про найважливіше

Днями з друку вийшла книга чотирьох пулинських авторів під назвою «Життєві перехрестя». Це проєкт, який журналісти кілька років тому розпочали на сторінках Пулинської газети «Вісті», друкуючи свої новели під рубрикою «На життєвих перехрестях».

Короткі історії з життя наших земляків стали популярними серед читачів. Тож команда Товариства «Редакція-медіацентр «Вісті» вирішила видати твори окремою книгою. До здійснення цієї мрії йшли майже три роки – саме стільки минуло часу від друку контрольного примірника і до видання книги ФОП О. О. Євенок.

У книзі «Життєві перехрестя» Ольга Бортнікова, Денис Войтенко, Марія Мосійчук, Катерина Черниш підіймають теми патріотизму; добра і зла; стосунків між батьками та дітьми, визначної ролі сімейного виховання у становленні особистості; високі ідеали та моральні цінності.

В основу книги покладені реальні події, що відбувалися на теренах Житомирщини. Кожна новела – це шлях наших земляків, на якому вони зустрічають радість і біль, кохання та зраду, щастя і складні випробування. На доленосних перехрестях головні герої роблять вибір, що впливає на їхнє подальше життя.

4 автори, кожен представляє по 10 новел, загалом – 40 історій. Ця кількість обрана невипадково, бо несе в собі сакральний зміст. Одержана шляхом множення цифр 4 (символ просторової завершеності видимого світу) і 10 (символ відносної завершеності), цифра 40 символізує повноту духовного та фізичного світу.

Автори вважають: доки рухаються стрілки годинника, у житті та в собі можна багато змінити – і радіти кожному подиху та кроку, насолоджуватися кожним днем!

You cannot copy content of this page