Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock02.06.2022
icon eye55
НОВИНИ

Каченя – 90 гривень, а гусеня – 150: жителі Пулинщини вражені новими цінами на молодняк свійської птиці

У складний воєнний час, коли ціни на продукти харчування щодня зростають, пересічні жителі Пулинщини намагаються вдома вирощувати птицю. От тільки щоб придбати молодняк доведеться витратити значну суму коштів. Скільки нині коштують курчата, каченята та гусенята? Про це дізнавався наш журналіст, вирушивши на базар.

Щочетверга у Пулинах активно функціонує ринок. Не було виключенням і 2 червня. Цього дня продавці привезли чимало товарів, зокрема і молодняку птиці.

– Прийшла на базар і була вражена новими цінами. Місяць тому каченя коштувало 45 гривень, а нині – 90, – мовить пулинка Катерина. – Індичата вартують по 100 грн. Гусенята ще більш дорожчі: були у кінці квітні 90 грн, а зараз – 150! Курчата теж додали у ціні – по 30 грн/шт. Зважаючи на нові ціни, то придбала тільки п’ятеро курчат.

– Чи можна певним чином зекономити? – запитав журналіст у жінки.

– Так. Наприклад, замовити в Інтернеті на сайті безкоштовних оголошень інкубаційні яйця качок чи гусей та підкласти під квочку. Бачила ціну качиних яєць по 15-20 грн/шт., а гусячих – 30-40 грн. Так вигідніше, навіть з доставкою через пошту.

You cannot copy content of this page