Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock28.10.2021
icon eye34
НОВИНИ

Канікули у школах Пулинської громади можуть тривати ще тиждень

У Пулинській селищній раді 28 жовтня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Її учасники прийняли рішення рекомендувати школам громади продовжити канікули на тиждень – до 7 листопада.

Очільниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук розповіла, що нині не усі освітні заклади громади готові до роботи в «червоній зоні» карантину. Так, станом на 28 жовтня серед шкіл 100% вакцинацію мають Сколобівська та Староолександрівська ЗОШ. В інших закладах ситуація така: Івановицька – 96,6%, Кошелівська – 96,8%, Новозаводська – 92,6%, Мартинівська – 87,1%, Пулинський опорний заклад загальної середньої освіти – 89,7%, Вацлавпільська гімназія – 94,6%.

Серед дитсадків 100% щеплених працівників є в Кошелівці, Корчівці, Мартинівці, Очеретянці. Найгірша ситуація в Сколобівському дошкільному закладі – 50%.

– Із 8 листопада в усіх освітніх закладах – школах і дитсадках, у яких працівники не матимуть зелений сертифікат вакцинації (два щеплення), будуть відсторонені від роботи, – зазначила Наталія Опанащук. – Після канікул працюватимуть початкові ланки в школах, а учні старших класів вчитимуться дистанційно.

 

 

You cannot copy content of this page