Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock07.04.2022
icon eye53
ЛЮДИ НОВИНИ

З турботою про земляків: жителька села Івановичі, яка перебуває у Польщі, передала односельцям і захисникам гуманітарну допомогу

«Дорогі наші українські друзі! Ми висловлюємо вам нашу солідарність і невідкладну допомогу. Ми знаємо, що ви переживаєте драматичні хвилини. У ці дні зосереджуємо свої думки, молитви та дії на вас. Бажаємо вам бути у безпеці та мати можливість як найшвидше повернутися разом зі своїми близькими до нормального життя. Ви можете розраховувати на нашу підтримку!» – такі зворушливі слова надійшли до Пулинської громади разом із гуманітарною допомогою із Польщі, яку організувала наша землячка Світлана Кравцова. Про це нашому журналісту розповіла очільниця Івановицького старостинського округу Людмила Черниш.

– Нещодавно нам у село привезли гуманітарну допомогу від нашої землячки Світлани Кравцової, яка нині перебуває у Польщі, – мовить пані Людмила. – Це стало можливим завдяки співпраці Світлани і тамтешнього ксьондза Анджея, який допоміг зібрати та передати в Україну гуманітарну допомогу.

У Пулинську громаду вантаж привезли чоловік Світлани Олексій та волонтер Руслан Скурлатівський. Жителі села, в основному це переселенці та багатодітні родини, отримали продуктові набори, одяг, засоби гігієни та листи зі словами підтримки. Крім того, гуманітарну допомогу відвезли також захисникам, які несуть служба на блокпостах.

– Від імені жителів села Івановичі щиро дякую нашій землячці та усім полякам, які долучилися до збору допомоги, за небайдужі серця, – каже Людмила Черниш. – Ви зробили добру справу. Ваша підтримка нам дуже потрібна. Ми бачимо, що у нас є справжні друзі і ми не одні.

You cannot copy content of this page