Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня

Зразковий колектив “Колорит” і 9 гуртків: розвиваючі заняття поруч зі школою

З початком нового навчального року у Пулинах відчинив двері для гуртківців Центр дитячої та юнацької творчості. Тут діти і молодь можуть відкривати здібності, розвивати свої таланти, цікаво і з користю проводити вільний від уроків час, навчаючись новому.

Як розповіла директорка Центру Оксана Василенко, навчання у цьому закладі відбувається безкоштовно. Працюють такі гуртки:

«Зразковий художній колектив» ансамбль танцю «Колорит»

Художній керівник Максим Пташнюк;

– виготовлення сувенірів

– виготовлення іграшок

– народна творчість

Керівниця гуртків Людмила Подкаура;

                       – різьблення

                      – образотворче мистецтво

                      – «Джура»

                      Керівник гуртків Володимир Лисюк;

– «Лідер»         

– виготовлення сувенірів      

– паперопластика

Керівниця гуртків Оксана Василенко.

-Щоб дитина займалася у нашому закладі, потрібно написати заяву – зразки можна взяти у керівників гуртків. Усі гуртки – безкоштовні, – говорить Оксана Василенко. – Ми співпрацюємо зі школою і бланки заяви залишаємо дітям у класах. Щоб займатися у зразковому колективі «Колорит», ще потрібно надати медичну довідку.

З метою безпеки під час пандемії коронавірусу початок усіх занять розведений у часі, щоб діти з різних гуртків не пересікалися у коридорі, – продовжує директорка. – У приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості є антисептики, мило, рушники, все, що потрібне для дотримання заходів безпеки. Батькам усередину приміщення заходити не можна. Ми працюємо над тим, щоб облаштувати для них місце у фойє нашого Центру, аби їм було де чекати на своїх малюків. Поки що керівники гуртків будуть забирати малечу надворі. Я та художній керівник «Колориту» Максим Пташнюк щиро дякуємо Миколі й Оксані Опанащукам з Мартинівки за благодійний внесок, завдяки якому придбали «Зразковому художньому колективу» ансамблю танцю «Колорит» антисептики, засоби захисту, господарські та канцелярські товари, питну воду, побутову хімію, оновили аптечку, – розповідає Оксана Василенко.

Зазвичай прийом заяв і набір у гуртки в Центрі дитячої та юнацької творчості триває до 15 вересня. Якраз за цей час упорядковують розклад уроків у загальноосвітній школі і діти та їхні батьки можуть вже обирати заняття до душі. Учням відвідувати гуртки зручно, адже Центр дитячої та юнацької творчості знаходиться поруч з Пулинською школою.

 

 

You cannot copy content of this page