Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock03.02.2021
icon eye32
НОВИНИ

Замах на вбивство: під час сварки жінка сильно побила сусідку

2 лютого у селі Старий Майдан сталася надзвичайна подія. Між сусідками виникла сварка, під час якої жінка сильно побила іншу. Подробиці нашому журналісту розповіли у відділенні поліції № 4 Житомирського районного управління національної поліції в Житомирській області.

– О 13 год 52 хв до чергової частини поліції зателефонувала жінка із села Старий Майдан і повідомила, що її матір вбила сусідку, – мовить інспекторка сектору кадрового забезпечення Валентина Ніколаєва. – На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці з’ясували, що під час застілля сусідки почали сперечатися. Через раптову неприязнь одна із жінок схопила дерев’яну палицю та почала бити свою опонентку.

– Через отримані травми потерпілу госпіталізували до лікарні у Пулини. Її стан украй тяжкий, – розповідає далі пані Валентина. – Жінку, яка завдала тілесні ушкодження сусідці, затримали та відвезли до слідчого ізолятора у Житомир. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Можливе покарання за вчинене – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

You cannot copy content of this page