Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock01.07.2022
icon eye32
НОВИНИ

«Житомиргаз» нагадує про зручні способи передачі показників лічильника газу

АТ «Житомиргаз» нагадує про необхідність передати покази приладу обліку газу. Споживачі мають зафіксувати дані станом на 1 число та передати до 5. Існує декілька способів передати показання лічильника газу:

Мобільний додаток 104ua.

Тут все просто: скачуємо додаток, реєструємося і фотографуємо лічильник. Ці світлини обробляються штучним інтелектом. Що це означає? Що обробку фото здійснюватиме штучний інтелект. Він зі 100% гарантією розпізнає показання лічильника. Дані передаються із зазначенням дати та часу. Перевірка фото може тривати від однієї до декількох хвилин. За бажанням клієнт може відстежувати статус обробки, оновлюючи дані екрана. Закачати додаток можна з AppStore та GooglePlay.

Чат-боти 7104ua в Viber та Telegram.

Контексне меню чат-ботів підкаже, як саме передати показники. Або ж запустіть базовий додаток “Камера” на Вашому смартфоні, наведіть на QR-код, що додано нижче. На екрані Вашого ґаджету з’явиться посилання, яке перенаправить Вас у Viber-бот. Viber-бот також дозволяє додати фото Вашого лічильника з актуальними показниками, що особливо спрощує процедуру передачі показників, а також підтверджує їх коректність. Також функція фотофіксації є і у Telegram-боті 7104ua. У мобільному додатку та чат-ботах також є й інші функції, як, наприклад, сплата за послугу розподілу газу онлайн. А ще можна обслуговувати декілька особових рахунків одночасно.

Особистий кабінет на сайті 104.ua: https://ok.104.ua/ua/

Щоб передати показники в особистому кабінеті необхідно спочатку увійти в свій акаунт, ввівши логін та пароль. Потім потрібно перейти на вкладку «Передати показники» та внести актуальні дані, підтвердивши їх.

Також, щоденно з 8:00 до 20:00, ви можете передати показання за телефонами Контакт-центру компанії (0412) 55-80-04, (067) 33-38-104.

Для довідки: Вже більше року споживачам газу доступний пристрій дистанційної передачі даних 104.UASmart, який передасть покази Вашого газового лічильника за Вас. Він накопичує та зберігає дані показань обсягу спожитого газу, змін конфігурації та аварійних ситуацій. Більше про пристрій дистанційної передачі даних 104.UASmart можна дізнатися на сайті market.104.ua або у персонального менеджера 104.uaКлієнський простір.

You cannot copy content of this page