Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock23.06.2022
icon eye28
НОВИНИ

Жителі Ялинівського старостату активно допомагають воїнам захищати Україну від російських окупантів

У нелегкий для України час увесь світ єднається у відчайдушній боротьбі за мир. Ми можемо тільки уявити, як нашим бійцям складно на війні. Усі небайдужі жителі Ялинівського старостинського округу активно допомагають нашим оборонцям, роблячи свій посильний вклад у Перемогу. Подробиці волонтерської діяльності нашим журналістам розповіла завідуюча Ялинівським сільським клубом Світлана Черниш.

З перших днів війни жителі Ялинівського старостату активно долучилися до збору пляшок, для виготовлення «коктейлів Молотова». Люди приносили мішки для спорудження блокпостів. За кошти мешканців сіл Ялинівка, Стара Олександрівка, Колодіївка, Юлянівка на потреби Збройних Сил України були закуплені бензогенератори, павербанки, електрооснащення, медикаменти, тепловізор, ліхтарики, зарядні пристрої, акумулятори для військової техніки.

Захисникам відправлялися посилки з продуктами тривалого зберігання, засобами гігієни, цигарками. У тому, щоб доставити усе до місць призначення, допомогу надає депутат Пулинської селищної ради Юрій Карпович.

– Наш старостат активно співпрацює з волонтерами координаційного центру м. Житомир, – розповідає Світлана Черниш. – Ми постійно доставляємо туди продукти харчування: картоплю, яйця, консервацію, сало, домашні пиріжки. Перед Великоднем жителі сіл Ялинівського старостату зібрали більше двох тисяч яєць, для випікання пасок для наших захисників. Допомагали волонтерам забезпечити поранених спортивним одягом, спідньою білизною, взуттям.

Щиро дякуємо кожному, хто не стоїть осторонь і регулярно допомагає Збройним Силам України. Наші захисники самовіддано боронять державу від окупантів. Знаходячись у тилу, ми робимо усе можливе, щоб допомогти військовим, щоб наша держава мала щасливе майбутнє, щоб закінчилася війна, цвіли сади, а діти з радістю ходили до школи.

You cannot copy content of this page